English Hrvatski
Pretraži vozila
Kategorija vozila:
Vrijeme preuzimanja:
Vrijeme vraćanja:
Mjesto preuzimanja:
Mjesto vraćanja:

Uvjeti najma

Unajmljivač kao i vozač je obavezan posjedovati važeću vozačku dozvolu najmanje 2 godine. Vozačka dozvola koja nije napisana na latiničnom pismu već na nekom drugom pismu (arapskom, japanskom, ćirilici, itd.) mora biti nadopunjena sa internacionalnom vozačkom dozvolom.

Unajmljivač je odgovoran za štetu na vozilu razmjerno razini zaštite koja je uključena u cijenu najma. Ako nema nikakve zaštite unajmljivač je odgovoran za cjelokupnu vrijednost vozila. Ako unajmljivač plati dodatnu razinu zaštite tada je odgovornost za štetu umanjena na određeni dio. Taj dio predstavlja maksimalnu odgovornost unajmljivača za vozilo te je naveden u novčanoj valuti EUR. Niti jedna razina zaštite ne pokriva interijer vozila, štetu na kotačima i staklima, štetu na krovu, štetu na podvozju vozila te štetu učinjenu na motoru neispravnim rukovanjem! U slučaju oštećenja bilo kojega od navedenih dijelova vozila koji nisu pokriveni zaštitom unajmljivač odgovara za cjelokupnu veličinu štete.

Korisnik snosi sve troškove koji su nastali normalnom upotrebom predmeta najma kao što su: prometni prekršaji, naknade za parkiranje vozila, policijske kazne, troškovi goriva i drugi slični troškovi. Potpisom ugovora o najmu vozila unajmljivač prihvaća sve troškove koji mogu biti nadodani cijeni najma zbog već navedenih razloga (štete, kazne,…).

Unajmljenim vozilom nije dopušteno napuštati otok (bez pismene dozvole), nije dozvoljeno voziti po neasfaltiranim cestama, unajmljivaču vozila je zabranjena vožnja brzinom većom od zakonskog limita, te zlouporaba ručne kočnice i bilo kakva vrsta utrkivanja. U slučaju da unajmljivač prekrši bilo koji od uvjeta navedenih u ugovoru o najmu, Rapidus d.o.o. zadržava pravo raskida ugovora, zapljene vozila te neće omogućiti povrat novca za bilo koji unaprijed plaćeni iznos najma!

Potpisivanjem ovog ugovora o najmu unajmljivač se slaže i prihvaća sve uvjete ugovora, te prihvaća sva legalna terećenja njegove/njezine kreditne kartice koja su rezultat (ne)ispravnog korištenja te povrede u jeta ugovora i zakona Republike Hrvatske. JA, UNAJMLJIVAČ OVIM PUTEM PRIHVAĆAM SVE UVJETE UGOVORA BEZ PRIGOVORA!